www.ConsultantaSEO.ro
Timisoara, Romania
Telefon: 0745 / 495532
Email:salha.luis@gmail.com
Servicii

Cea mai mare parte a site-urilor care ocupa deja pozitii foarte bune in SERP(SEARCH ENGINE RESULT PAGE) au beneficiat de servicii profesioniste de optimizare pentru a le pune in valoare continutul. Noi va punem la dispozitie un pachet complet de optimizare/consultanta pentru motoarele de cautare atat pentru optimizarea on page cat si pentru cea off page.

Optimizarea site-ului e considerata de majoritatea webmasterilor ca cea mai mare provocare si totodata responsabila de satisfactia lucrului bine facut. Concurenta din ce in ce mai mare si dorinta de a fi gasit in motoarele de cautare pentru un numar cat mai mare de cuvinte de cautare a facut ca acest domeniu sa fie unul al detaliilor.

In fiecare zi mii sau chiar sute de mii de oameni cauta produse sau servicii precum cele oferite de compania dumneavoastra.
In fiecare zi mii sau sute mii de oameni cauta parteneri precum compania dumneavoastra.

Multi dintre ei folosesc motoarele de cautare si anumite combinatii de cuvinte pentru a gasi produse sau colaboratori. Este important ca pe site-ul dumneavoastra sa va descrieti produsele si serviciile folosind, pe cat posibil, aceleasi combinatii de cuvinte. Acesta este doar un prim pas in optimizarea site-ului pentru motoare de cautare.

Volumul scazut de vizitatori si oportunitatile de afaceri pierdute sunt riscurile cu care se confrunta un site ne-optimizat pentru motoarele de cautare. Consideram ca paginile de web trebuie construite, dezvoltate si intretinute luand in considerare principiile SEO de baza.

In plus, comportamentul utilizatorilor de internet este in continua schimbare, la fel ca piata pe care concureaza compania Dumneavoastra. Noi ne asiguram insa ca aplicatiile pe care le construim, gestionam permit adaptarea cu usurinta a strategiilor SEO la aceste schimbari.

Articole
Managmentul domeniilor web
Cateva secrete despre gestionarea domenilor web precum si lansarea unui portal
Mai multe detalii
Bazele optimizarii SEO
Cum sa obtin o pozitie mai buna in motoarele de cautare?
Mai multe detalii
Google Webmaster Tools
Noi facilitati in Google Webmaster Tools
Mai multe detalii